Att ha solfångare på taket skapar inga politiska konflikter. Möjligtvis blir grannen lite avundsjuk, men det blir inga krig eller andra konflikter. Olja, kärnkraft, vattenkraft och vindkraft är alla förknippade med någon form av konflikt, globalt eller lokalt. Solenergin är konfliktlös.

Minskat beroende av köpt energi

Många tycker det är en skön känsla att producera sin egen värme och sitt eget varmvatten. Med solvärme minskar du ditt beroende av el eller andra köpta energislag och dess prisutveckling. Har du tillgång till ved kan du med en vattenmantlad vedkamin eller en vedpanna bli självförsörjande och oberoende i din uppvärmning.

Komplett

Här får du hjälp att hitta och installera en anläggning som passar dina behov av solenergi. Vi guidar dig från köp till färdig installation.

Gå till Svesol Komplett

Grossist

Är du installatör eller privatperson som vill installera på egen hand? Här hittar du material för solvärme och solel till mycket konkurrenskraftiga priser.

Gå till Svesol Grossist

Projekt

Arbeta med oss när du behöver stöd och rådgivning vid större solenergiprojekt. Vi är bekväma med att påstå att vi tillhör de bästa i Sverige på solel, solvärme och smarta flexibla värmesystem.

Gå till Svesol Projekt